Keepower SMALL CAN BUS - 12V Batterij Charger 1A / 4A - BMW Bikes

EUR 105,64 Nu Kopen 6d 1h, Gratis verzending, 30 dagen Teruggaven, Betaal met PayPal en u bent volledig beschermd.

Verkoper: Top-Rated Seller tayna-batteries (183.601) 99.9%, Objectlocatie: Abergele, UK, Verzending naar: BE, Objectnummer: 362506391844 Beschrijving Welkom bij Tayna Batteries! We hebben het e-mailbatterijmodel in Europa uitgevonden. Het is de eerste onderneming die de vaak gekopieerde veilige verpakkingsmethode ontwikkelt die nu in de gehele industrie actief is. Het is de grootste online batterijverkoper in Europa, die we kunnen kopen bij de goedkoopste Prijzen; Besparingen die we direct aan u kunnen doorgeven. Dit product is uit ons magazijn leverbaar, verzonden op dezelfde dag (ma-vrij) indien besteld tegen 3 uur. Als u nog vragen hebt, kunt u gerust contact met ons opnemen en onze deskundigen staan klaar om u te helpen. Specificatie SpecificatieVolt12 VUitgang1 / 4 A U moet controleren op de batterij die momenteel op uw voertuig is aangebracht alvorens te bestellen om ervoor te zorgen dat dit de juiste batterij voor uw voertuig is. Controleer de afmetingen, het aansluittype en de polariteit. Wij kunnen onder geen enkele omstandigheid een fitment garanderen. Gelieve niet alleen te veronderstellen dat omdat onze ebay vermeldingstitel uw voertuig vermeldt, dat het past zonder de basiscontroles van de afmetingen, polariteit en eindtype van de batterij, omdat voertuigen soms afwijken van applicatie lijsten. Levering Betaling Feedback Contact We zijn zeer vertrouwen in onze leveranciers. We hebben bijna alle koeriers geprobeerd en hebben daar de beste leveranciers gevonden. Onze betaalmethode is PayPal, de veiligste en makkelijkste manier om te betalen voor goederen op eBay! Wij zullen u altijd helpen om een 100% positieve, gelukkige koopervaring te hebben. Neem contact met ons op als u ontevreden bent over elk aspect van uw aankoop van ons. We willen alleen maar vijf sterren feedback van u, dus koop met vertrouwen. De beste manier om ons te contacteren is via het eBay messaging systeem. U kunt ons een bericht sturen door gebruik te maken van de sectie 'Vragen en antwoorden' naar de onderkant van de pagina. BCVRpyAnNPDqGjQtO5fAZ6fvnaLF7f1KTYCjxcHk2lMKGCdvIu5ICme y GGgIqaH2uegcAkym4e jKJORrqdGrMH7sYR U8yYDOeQozpMFFMZqwNhYewFGjnONlGHvfF93U tuqf9529xzXPybmeTGCHtZoauEREJMFcg6trdxCL7ABGNYWGEyo7xNj2saHbXnpeuTHIrjtzU4fH2cnILMRjAan2l4ejtFzYzgH0AaAvgRck3B2QoUaZ5y1sEhN7Xm6xDOye 9Kh0YC5zGXYB7XIH alhYufkBNZqmdqwZJyXlFw2C --> POWERLINE LUCAS NUMAX Condition: Nieuw, Merk: Keepower, MPN: 88813037, Manufacturer Part Number: 88813037, Volt: 12 V, Uitgang: 1 / 4 A, Andere Onderdeelnummer: Keepower-SMALL-CAN-BUS

niaeater.net Insights niaeater.net Exclusief
  •  Populariteit - 17 bekeken, 0.7 views per day, 24 days on eBay. Goede hoeveelheid van bekeken. 0 verkocht, 1 beschikbaar.
  •  Prijs -
  •  Verkoper - 183.601+ producten verkocht. 0.1% negatieve feedback. eBay-topverkoper! Schepen op tijd met tracking, 0 problemen met de verkopen in het verleden.
Vergelijkbare producten Items
Sitemap